Informacije

Tijela javne vlasti imaju zakonsku obvezu građanima pružiti razumljive i cjelovite informacije te ih učiniti dostupnima

Sudjelovanje

Otvoreno i transparentno poslovanje i osiguranje dostatnih i razumljivih informacija prema javnosti obveza je tijela javnih vlasti.

Interakcija sa javnošću

Tijela javne vlasti kroz "Otvorenost" omogućuju građanima jednostavnu interakciju sa njima, te lakši pristup potrebnim informacijama.

Cilj projekta

Olakšati tijelima javne vlasti brže svladavanje prepreka u ostvarenju veće transparentnosti kako bi građanima omogućili sveobuhvatne i razumljive informacije.

Kvalitetne, pouzdane i cjelovite informacije
temelj su donošenja dobrih odluka

Bitne značajke projekta

Otvorenost

Jedinstvena je web aplikacija za pripremu, razmjenu, pohranu dokumenata za javnu objavu, s time da sadržaj dokumenata zadovoljava potrebite standarde kako bi građanima bio razumljiv i i sveobuhvatan. Interakcija tijela javnih vlasti sa svojim građanima sada je puno jednostavnija i bolja.

Vizija

Vizija projekta "Otvorenost" je omogućiti svim građanima bolju interakciju s tijelima javne vlasti te podizanje transparentnosti.

dashboard

Proračun

Projekt "Proračun" je jedan od antikorupcijskih alata za podizanje veće transparentnosti. Ujedno je i marketinški alat jedinica lokalne samouprave radi pružanja bitnih informacija javnosti. Građanima su omogućene sugestije, komentari i prijedlozi proračuna kao savjetovanja s javnošću.

Misija

Naša misija je potaknuti tijela javne vlasti u korištenju antikorupcijskih alata i potaknuti ih na veću transparentnost i otvorenost prema svim građanima.

Predstavljamo Vam projekt "Otvorenost"

Pozivamo Vas da sudjelujete i u projektu "Proračun" gdje Vam je omogućeno i online savjetovanje sa svojim građanima

Otvorenost

Što želimo postići ovim projektom?

Ovaj projekt omogućuje tijelima javne vlasti da koriste jedinstvenu bazu podataka preko koje će se dijeliti, obrađivati, nadzirati objave dokumenata odnosno usklađenost informacija za potrebe javnosti. Time tijela javne vlasti potiču otvorenost prema građanima, i mogućnost sudjelovanja u kreiranju proračuna, praćenju proračunskih aktivnosti, s ciljem kreiranja transparentnije slike o investicijama i trošenju proračunskog novca, kao i sposobnost prikupljanja novca.

Stoga Vas pozivamo da se uključite u projekt "otvorenost", projekt razmjene vjerodostojnih, razumljivih i lako dostupnih informacija koje ste dužni osigurati građanima Republike Hrvatske.
dashboard

Još više, na jednom mjestu

Pristup informacijama, sudjelovanje i poslovanje na jednom mjestu

MOBILNO

Prilagodljiv sadržaj

OTVORENOST projekt koji omogućuje tijelima javne vlasti da na jednom mjestu razmjenjuju, kreiraju i sudjeluju u kreiranju standarda i sve potrebne dokumentacije u zakonskim okvirima. Jedinstveno rješenje olakšava rad tijelima javne vlasti uz našu stručnu pomoć.

dashboard
KOMUNIKACIJA

Dinamika Aktivnosti

ADC sustav koji smo pripremili za naše klijente, omogućuje dinamiku poslovanja na najvišoj razini. DIjelite podatke pitajte za pomoć, prepravljajte, preuzimajte gotove dokumente, standardiziranu dokumentaciju i to sve na jednom mjestu pomoću naše moderne i jednostavne Cloud aplikacije.

Tijek Informacija

Kvalitetne i pravovremene informacije donose kvalitetna rješenja

Sastanak

Dogovaramo poslovne aktivnosti, sudjelujemo i pomažemo u pronalaženju najboljih rješenja za vaše poslovnaje. Otkrijte nove mogućnosti.

Danas

Odluke

Donošenje pravovremenih i ciljanih odluka ključ je uspjeha. Dopustite da sudjelujemo i olakšamo rad vašim odjelima.

Sutra

Stvaranje

Za vas kreiramo sve potrebne dokumente koje vam unutar zakonskih okvira i normi te svjetskih standarda pomažu da stručno dokumentirate vaše poslovanje

Uskoro

Značajke aplikacije, za bolji rad

Otkrijte neke od značajki koje će vam olakšati poslovanje

DOKUMENTACIJA

Upravljanje dokumentima

Omogućavamo Vam pristup svim potrebnim dokumentima, predlošcima i ostaloj potrbnoj dokumentaciji kako biste održavali korak sa Zakonima i propisima te standardima. Pružamo Vam usluge savjetovanja i pomažemo u razvoju Vašeg projekta.

KOMUNIKACIJA

Brzo i jednostavno

KOMUNICIRAJTE putem sustava poruka. Direktno nam postavite pitanje, prijedloge, zamolbe. Zajedno prolazimo vaše projekte od početne do završne faze i finalnog prozivoda. Za sve potrebno stojimo Vam na raspolaganju i pomažemo kada je najpotrebnije.

ZADACI

Nadzor i odluke

Šaljite nam upite i zadatke koje treba obaviti, o tome će biti obavješteni svi naši zaposleni koji rade na određenom projektu. Imate u sve faze izrade Vašeg projekta ili određenog zahtjeva.

PROJEKTI

Kontrola i raspored

VAŠI projekti čine vaše poslovanje. Stoga ih sve imajte na oku putem našeg sustava, koji vam na brz i jednostavan način omogućuje upravljanje i kontrolu nad projektima, popis osoba koje rade određeni projekt te stupanje napretka kroz određeni vremenski period.

Slijedite nas na društvenim mrežama

Razvoj aplikacije Appy Development , Spotter j.d.o.o